Schuifdeur steigerhout, altijd van gedroogd steigerhout!

Steigerhout Schuifdeur op maat!

Als je de sfeer van je woning een uniek karakter wilt geven, kun je zelf een schuifdeur van steigerhout installeren! Steigerhout is een populair houtsoort dat je woning een modern interieur geeft. Doordat wij het hout hergebruiken, krijgt het oorspronkelijk bruine hout een grijze waas over zich heen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het hout glad is zodat je geen last krijgt van splinters. Past een deur van duurzaam vakmanschap in jouw huis? Bestel dan een schuifdeur van steigerhout bij Schouten Woonidee.

 

 

Alle steigerhouten schuifdeuren worden geleverd als onbehandelde schuifdeuren!

  • De achterzijde van de deur zijn verticale planken steigerhout. Deze planken worden met zorg geselecteerd, dit om het werken zoveel mogelijk tegen te gaan. 
  • De zijkant van een steigerhouten deur kunnen groeven bevatten. Deze groeven worden in de planken gemaakt om de spanning rondom een knoest uit de plank te krijgen. 
  • Wij adviseren om deze groeven niet op te vullen. De groeven zijn een belangrijke behandeling om krommingen in het hout te voorkomen. 

BESTELD U EEN BIJBEHOREND SCHUIFDEURSYSTEEM? VERGEET DAN NIET DAT EEN STEIGERHOUTEN SCHUIFDEUR 50-55MM DIK IS. HIERDOOR DIENT U OOK EEN DIKKER DEURPAKKET BIJ TE BESTELLEN! DIKKER DEURPAKKET

Loftdeur Schuifdeur Steigerhout Type X
€ 250,00 vanaf € 180,00 2
Loftdeur Schuifdeur Steigerhout Type Z
€ 250,00 vanaf € 180,00 2