Schuifdeursysteem Zwart Industrieel

 Het schuifdeursysteem zwart is standaard ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur? Bestel dan ons dikkere deurpakket

Loftdeur Schuifrailsysteem deur Recht
€ 139,00

€ 59,00

  • 7,5 kg
  • Beschikbaar
  • Verzending binnen 1-5 dagen1
schuifdeur-systemen-schuifdeur-loftdeur-zelf-maken-met-het-schuifdeurbeslag-en-schuifdeursysteem-van-schouten-woonidee
Schuifdeursysteem zwart voor schuifdeuren binnen, maar ook voor een schuifdeur aan het plafond!

Zwart Schuifdeursysteem Recht

Schuifdeursysteem uit één stuk tot 220cm. Vanaf 220cm  wordt de schuifrail geleverd met een bijbehorend koppelstuk. Hiermee monteert u altijd de schuifrailen naadloos op elkaar, dit zorgt er tevens voor dat de schuifdeurwielen geen enkele hinder ondervinden van de koppeling. 

Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine en grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

 

Industrieel zwart

Ziet u het al voor zich? Een stoere loftdeur met een robuust, zwart schuifsysteem als tussendeur of als afsluiting van een voorraadkast. De diepzwarte kleur biedt karakter en valt in het oog door zijn opvallende montage op de deur. Naast een industriële ruimte, is het zwarte product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. Schuifdeursysteem staal zwart heeft rechte hangers die op de voorzijde van de deur gemonteerd worden. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde.

 

Alles in huis met een volledige schuifdeurset

Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! Bij de uitvoeringen vindt u verschillende maten, zodat u het schuifrailsysteem vindt dat bij uw situatie past. U kunt de set verder uitbreiden met een softclose systeem.

loftdeur-schuifdeursysteem-schuifdeur-binnen-staal-mat-zwart
Schuifdeursysteem Recht Zwart

 Naast de standaardpakketten leveren wij ook schuifdeurbeslag op maat! Ook dat kan! De stalen rail is verkrijgbaar in jouw gewenste maat. Houd er rekening mee dat dit loftdeursysteem een deur van maximaal 125 kilogram kan dragen. Het schuifdeursysteem is standaard ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur? Bestel dan ons dikkere deurpakket

Bundel en bespaar!

Schuifdeursysteem Recht + Enkel Softclose

Bij het openen OF sluiten van de schuifdeur

 

schuifrailsysteem deur
€ 144,95

€ 112,95

  • 7,5 kg
  • Beschikbaar
  • Verzending binnen 1-5 dagen1

Schuifdeursysteem Recht + Dubbel Softclose

Bij het openen EN sluiten van de schuifdeur.

schuifrailsysteem deur
€ 169,95

€ 129,95

  • 7,5 kg
  • Beschikbaar
  • Verzending binnen 1-5 dagen1

Het Softclose systeem is de ideale accessoire, hiermee zal de deur de laatste tien centimeter afgeremd worden. Dit door een onopvallende automatische sluiter te monteren aan de schuifdeurrails. Het afstellen gebeurt middels een klein blokje aan de bovenzijde van de deur! 

Let op: Het softclose systeem wordt standaard verkocht voor een enkele zijde van de deur. Wilt u zowel het openen als sluiten van de loftdeur voorzien van softclose, besteld u dan geen enkele, maar twee softclose systemen

Het design van het softclose systeem is ingenieus en compact. Het softclose systeem sluit perfect aan op het design van het Loftdeur schuifdeursysteem. Dit systeem werkt met een klein, zwart kastje dat achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Op het moment dat de deur bijna volledig open of gesloten is loopt er een palletje in het kastje, met als resultaat het afremmen van de schuifdeur. Dit afremmen vindt plaats over een afstand van tien centimeter. Het systeem kan vergeleken worden met keukenlades, maar dan speciaal ontworpen voor houten en stalen schuifdeuren voor loftdeuren.

Evenals de houten schuifdeuren en het stalen schuifdeursysteem van Schouten Woonidee is het softclose systeem dat gemaakt is met de beste materialen op basis van een eenvoudig ontwerp met een lange levensduur.


 

 Schuifdeursysteem: maak uw eigen schuifdeuren binnen


Met een schuifdeursysteem van Schouten Woonidee haalt u kwaliteit in huis. Met ons doorontwikkelde railsysteem opent u schuifdeuren kinderlijk eenvoudig. De systemen zijn oerdegelijk, de ophanging voor schuifdeuren kan wel tegen een stootje. Met onze schuifdeur systemen is een schuifdeur maken eenvoudig. U kunt het systeem ook gebruiken om dubbele schuifdeur aan te hangen!

 

Geschikt voor elke ruimte in en om huis


Soms worden schuifdeuren binnen geplaatst om ruimte te besparen, in andere gevallen juist omdat een schuifdeur praktisch is en er goed uitziet. Onze klanten bestellen schuifdeur systemen voor woonkamers, slaapkamers, inbouwkasten of zelfs badkamers. Ook in bedrijfsruimtes en kantoren wordt veel gebruik gemaakt van onze schuifdeur systemen.

 

Schuifdeurbeslag Industriële look of toch klassiek?


Onze schuifdeur systemen hebben een vrij Industriële look. Toch hangt dat sterk af van het type deur waar u voor kiest. Een strakke houten schuifdeur benadrukt de Industriële looks wat meer. Maar met een klassiek ogende deur krijgt uw schuifdeur juist meer een klassieke uitstraling. Ons schuifdeursysteem is perfect te combineren in elk interieur, ook dat van u!

De deur ophangen
Schuifdeur systemen zijn eigenlijk ophangsystemen waarin u de schuifdeur ophangt. De beugels zijn van een zware kwaliteit staal gemaakt en staan daardoor garant voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook als u uw schuifdeur intensief gebruikt, blijft hij geruisloos functioneren dankzij de wielen die rollen door middel van kogellagers. Onze schuifdeur systemen kunnen een gewicht tot 125 kg dragen. Ook massieve houten schuifdeuren zijn dus geen enkel probleem.