Ensuite Schuifdeurbeslag-Zwart Recht

Ensuite Schuifdeursysteem Recht Loftdeur

 Het schuifdeursysteem is standaard ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur? Bestel dan ons dikkere deurpakket

Loftdeur Schuifrailsysteem deur Recht
€ 139,00

€ 160,00

  • 7,5 kg
  • Beschikbaar
  • Verzending binnen 1-5 dagen1

Aanbevolen artikelen:

Extra informatie:

loftdeur-schuifdeursysteem-schuifdeur-binnen-staal-mat-zwart
Schuifdeursysteem Ensuite Recht Zwart

Dit systeem is standaard voor 2 schuifdeuren. Wenst u meer dan twee schuifdeuren aan dezelfde rail? Bestel dan een extra schuifdeurpakket voor de derde, vierde, vijfde schuifdeur.

 

 

Houd u wel rekening met het maximale gewicht wat de schuifrail kan hebben? (125KG)


Softclose systeem voor schuifdeuren ensuite

Softclose systeem

Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten (let op: Wilt u zowel bij het openen als bij het sluiten een softclose systeem, bestel dan het dubbele softclose pakket!) van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift.

 

Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen. Het wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding en tevens te bekijken op het YouTube Kanaal van Schouten Woonidee. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

 

LET OP: Deze softclose heeft twee varianten!

Enkel softclose systeem bestaat uit twee stuks softclose. 1 voor elke schuifdeur voor het schuifdeursysteem ensuite.  (dus bij het openen of sluiten van ieder deur)

Dubbel softclose systeem bestaat uit vier stuks softclose: 2 voor elke schuifdeur voor het schuifdeursysteem ensuite. (dus bij het openen en en sluiten van iedere deur.)

 

Softclose Ensuite
€ 39,90

€ 34,95

  • 2 kg
  • Beschikbaar
  • Verzending binnen 1-5 dagen1

 

 Schuifdeursysteem: maak uw eigen schuifdeuren binnen


Met een schuifdeursysteem van Schouten Woonidee haalt u kwaliteit in huis. Met ons doorontwikkelde railsysteem opent u schuifdeuren kinderlijk eenvoudig. De systemen zijn oerdegelijk, de ophanging voor schuifdeuren kan wel tegen een stootje. Met onze schuifdeur systemen is een schuifdeur maken eenvoudig. U kunt het systeem ook gebruiken om dubbele schuifdeur aan te hangen!

 

Geschikt voor elke ruimte in en om huis


Soms worden schuifdeuren binnen geplaatst om ruimte te besparen, in andere gevallen juist omdat een schuifdeur praktisch is en er goed uitziet. Onze klanten bestellen schuifdeur systemen voor woonkamers, slaapkamers, inbouwkasten of zelfs badkamers. Ook in bedrijfsruimtes en kantoren wordt veel gebruik gemaakt van onze schuifdeur systemen.

 

Schuifdeurbeslag Industriële look of toch klassiek?


Onze schuifdeur systemen hebben een vrij Industriële look. Toch hangt dat sterk af van het type deur waar u voor kiest. Een strakke houten schuifdeur benadrukt de Industriële looks wat meer. Maar met een klassiek ogende deur krijgt uw schuifdeur juist meer een klassieke uitstraling. Ons schuifdeursysteem is perfect te combineren in elk interieur, ook dat van u!

De deur ophangen
Schuifdeur systemen zijn eigenlijk ophangsystemen waarin u de schuifdeur ophangt. De beugels zijn van een zware kwaliteit staal gemaakt en staan daardoor garant voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook als u uw schuifdeur intensief gebruikt, blijft hij geruisloos functioneren dankzij de wielen die rollen door middel van kogellagers. Onze schuifdeur systemen kunnen een gewicht tot 125 kg dragen. Ook massieve houten schuifdeuren zijn dus geen enkel probleem.