Tweede deurpakket Schuifdeursysteem Schuifrail

rollerset deur schuifdeur

Wilt u een extra deur aan uw schuifdeursysteem hangen? U kunt dit eenvoudig en gemakkelijk zelf monteren met een het deurpakket. Het deurpakket heeft zwarte rollers of hangers, welke speciaal bedoeld zijn voor het ophangen van een extra deur aan de schuifrail, of voor het ophangen van een tweede deur aan één rail.

 

In vergelijking met schuifdeuren praxis, gamma of karwei, hornbach, bespaard u met dit meerdere deurenpakket aan dezelfde schuifdeur. Voor een extra deur hoeft u 'géén'  extra schuifdeursysteem aan te schaffen, maar hangt u tweede loftdeur goedkoop en zonder enkele moeite.

 

In dit pakket voor een extra deur aan uw schuifdeurrail vindt u twee hangers, twee anti-jump producten en een vloergeleider. De hangers zijn subtiel door hun mooie rondingen. De set heeft daarmee alles in huis om uw schuifdeursysteem uit te breiden zoals u dat wilt. Zo kunt u die ene deur aan uw schuifrail uitbreiden met een tweede deur – bijvoorbeeld om een brede deuropening volledig af te sluiten. Het pakket is ook praktisch wanneer u een vierde deur aan uw kastenwandsysteem toe wilt voegen, om zo een nog langere schuifdeurkast te creëren. Het schuifdeurrailsysteem kunt u eenvoudig koppelen met een koppelstuk. Dit subtiele koppelstuk zorgt er voor dat u twee, drie, vier, vijf of zes meter schuifrail of schuifdeurkast eenvoudig en solide aan de wand kan monteren. 

 

Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner ook tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand. Met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show! 

 

Een stoere loftdeur met een industrieel robuust, zwart schuifsysteem als tussendeur of als afsluiting van een voorraadkast. De diepzwarte kleur (poedercoating) biedt karakter en valt in het oog door zijn opvallende montage op de deur. Een eyecatcher in een industriële ruimte, is het zwarte product uitstekend bij moderne of brocante interieurs. Een schuifdeurhanger type Recht Loftdeur heeft hangers die op de voorzijde van de deur gemonteerd worden. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde. U vindt in onze webshop naast dit extra deur-pakket, ook een volledige schuifdeurset voor uw boerenschuifdeur. Bespaar u de moeite en bestel een compleet schuifdeurbeslag pakket en geniet van het gemak.