Bevestigingsmateriaal schuifdeurrails

Een schuifdeurwand of kast kunt u envoudig op maat bestellen bij Schouten-Woonidee. Indien benodigd komen wij kostenloos bij u thuis om uw wensen door te nemen en de offerte op te maken. De schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar voor vele toepassingen. Daarnaast kan hetzelfde schuifdeursysteem ook bevestigd worden aan het plafond of aan de wand.

 

Wenst u de kast zelf te plaatsen, dat is voor iedereen te doen! Toch liever door ons laten plaatsen, vraagt u dan naar de mogelijkheden. 

Afstandhouder Afstandbus voor deur tot 40mm
Deze afstandhouder is geschikt voor deuren met een deurdikte van 40 mm. De afstandhouder wordt geleverd inclusief een bout voor bevestiging in beton en een schroef voor bevestiging in hout.
€ 3,00 2
AFSTANDHOUDER SCHUIFRAIL 1 STUK 65MM
Deze afstandhouder is geschikt voor deuren met een deurdikte van 65 mm. De afstandhouder wordt geleverd inclusief een bout voor bevestiging in beton en een schroef voor bevestiging in hout.
€ 7,00 2
Dikker deur pakket - Dikke schuifdeur
Dit set bestaat uit 5 afstandbussen! De standaard afstandhouders die bij de schuifdeursystemen zijn 34mm lang, hiermee kun je een deur tot 6cm ophangen We hebben ook een set met afstandsbussen in 50mm Je ontvangt dan tevens ... (meer lezen)
€ 49,00 € 25,00 2
Standaard deur Afstandhouders Schuifdeur
Deze afstandhouder is geschikt voor deuren met een deurdikte van 40 mm. De afstandhouder wordt geleverd inclusief een bout voor bevestiging in beton en een schroef voor bevestiging in hout. Dit set bestaat uit 5 afstandbussen. ... (meer lezen)
€ 24,00 2