Uw eigen schuifdeurkast met loftdeursysteem!

Met dit speciaal ontwikkelde schuifdeurwand beugelset systeem creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. 

 

De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem.

 

Naast dat je kunt kiezen voor een enkele schuifdeur te plaatsen, kun je er ook meerdere naast elkaar of langs elkaar laten schuiven.

 

Dit laatste is mogelijk met ons schuifdeurwand systeem. Perfect voor grotere openingen waarbij tussen bijvoorbeeld twee muren in of als kastdeuren bijvoorbeeld.

Overlappende schuifdeuren
Schuifdeurwand dubbele schuifdeurenZichtbare montage voor een stoere uitstraling

 

Een schuifrailsysteem kenmerkt zich door een opvallende, zichtbare montage op de muur. Waar standaard schuifdeuren in een muur kunnen schuiven en nagenoeg onzichtbare bevestiging hebben, gaat het er bij een barndeur juist om dat u de rails ziet. De deur krijgt daardoor een stoer karakter, vaak versterkt door het gebruik van grovere, (steiger)houten deuren. Loftdeuren ziet u onder andere terug als schuifdeurkast voor een garderobe. Ook bieden ze toegang tot kleine ruimtes in een pand, bijvoorbeeld een en suite badkamer naast uw slaapkamer.

Schuifdeuren op maat voor kastenwand /schuifwand, schuifrail · Zelfbouw schuifdeuren op maatgemaakt inclusief bijpassend railsysteem, hangsysteem of ..

Dubbel Schuifdeursysteem Bovenop
€ 319,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Pijl
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Recht
€ 324,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2

BEKIJK HIER ONS ASSORTIMENT DUBBEL SCHUIFDEURSYSTEEM OF BEKIJK DE DOE HET ZELF SCHUIFDEURKAST ONDERDELEN.


rollende deur

rollenrail deur