Loft wonen, landelijk schuifdeursysteem voor houten schuifdeuren


Loftdeur Schuifdeur Steigerhout Type X
€ 250,00 vanaf € 180,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Bovenop
€ 319,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Pijl
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Recht
€ 324,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Plafondbeugel
vanaf € 12,50 2
Softclose systeem
€ 29,95 vanaf € 14,95 2

Het gemak van een softclose demper!

Inspiratie? Like ons op Facebook!


 

LOFTDEUREN

Alles voor jouw loftdeur vind je in de online winkel van Schouten-Woonidee. Van schuifdeurrail tot geleiders: elk onderdeel voor jouw stoere schuifdeur is los verkrijgbaar. Zo combineer en varieer jij probleemloos tot je het perfecte schuifrailsysteem hebt. De geleiders voor schuifdeuren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen: van opvallend tot subtiel. De deurstopper of trekker wordt om het loftdeur systeem heen gemonteerd. Daarnaast heb je de keuze uit diverse finishes van wit tot roest, die elk hun eigen karakter meenemen naar jouw interieur. 

 

Met een loftdeur  en een schuifdeurrailsysteem maakt u eenvoudig een kast op maat met schuifdeur of schuifdeuren. Een schuifrail is oneindige maten verkrijgbaar. 3 deuren, 4 deuren, 5 deuren, 6 dubbele deuren ga zo maar door. Met een railconnecter, koppelt u eenvoudig twee schuifdeurbeslagen aan elkaar om een langere rail te krijgen. Deuren van 80 cm tot 150cm zijn gemakkelijk op hangen aan de hangende rollers of schuifdeurwielen. De ondergeleiding gaat middels een ondergeleider profiel. Hierin zijn vele varianten verkrijgbaar. Een loopwielslot aan de onderzijde of een sleuf in de onderzijde. 

Loftdeur wit schuifdeur gamma of barndeur eigen huis en tuin van eiken of op maat. Schouten-woonidee voorziet elke klant van een bestelling op maatwerk. 

Een taatsdeur op maat is op bestelling. Deze taarsdeuren van hout of van staal zijn ook op maat te bestellen. 

Wenst u een eiken badkamermeubel? Een onzichtbaar ophangsysteem voor uw wastafelblad? Of een robuuste eiken plank voor in een nis? Wij maken voor iedere klant een scherpe offerte. 

Schouten-Woonidee
Van Ghentlaan 36
3843 VE Harderwijk
KvK: 68645538
BTW:  NL217053993B01

06 - 57 05 35 68

 

 

Hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en gemakkelijk uitbreidbaar

Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat een standaard schuifdeur systeem de oplossing is. Met het schuifdeur systeem van Boerenschuifdeur en Schouten-Woonidee is er voor elke toepassing een mogelijkheid. De rail is vervaardigd uit gehard staal waarmee het niet alleen degelijk en sterk is, het uiterlijk is rustiek en sluit uitstekend aan bij onze selectie aan loftdeur schuifdeuren. De rollende elementen met kogellagers schuiven zeer soepel zonder enige vorm van frictie. Door de gelagerde hangers maakt het systeem nauwelijks geluid, waarbij het systeem nooit piept of kraakt. Dit in tegenstelling tot de schuifdeursystemen Praxis, Karwei en Gamma. Je kunt de schuifdeur met hetzelfde gemak op een kier zetten of helemaal aan de kant schuiven.

 

Met het koppelstuk voor een Loftdeur schuifrail ben je nóg vrijer in de keuze voor een extra grote schuifdeur!

Een koppelstuk is een gepoedercoat stalen plaatje dat door middel van de meegeveleverde schroeven in de rails gemonteerd kan worden. Dit is echter geen beperking voor het gebruik van 2 schuifdeuren op 1 rail, het koppelplaatje komt aan de achterkant, en onderkant van de rails.

 

Wil je de rails toch liever uit 1 stuk?

Neemt u dan contact met ons op.