RetournerenU heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze verzendkosten bedragen tussen de €6.95 en €69.00 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schouten-woonidee.nl.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Alle producten, met uitzondering van het standaard schuifdeurbeslag, die u via deze webwinkel koopt worden op maat en/of volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Op deze producten is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief en de gekochte producten worden niet teruggenomen.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@schouten-woonidee.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.