Schuifdeursysteem Rail zwart

  • Waaruit bestaat een loftdeur schuifdeurysteem van Schouten-Woonidee? 
  • 2 gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen
  • - Stalen rail voor de rollers, ook voor meerdere deuren of langere lengtes!
  • - Stalen dempers deurstoppers die voorkomen dat jouw deuren van de rails glijden;
  • - Afstandhouders voor de rails, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
  • - Een kleine schuifdeur vloergeleiders die jouw deur aan de onderkant begeleiden en zorgen voor stabiel gebruik;
  • - Twee keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de deur uit de rails kan
  • - Schroeven en pluggen die je zowel voor hout als beton kunt gebruiken.

 

Schuifdeursysteem Zwart Industrieel
€ 139,00 vanaf € 59,00 2
Schuifdeursysteem Plafond Type Recht
€ 195,00 vanaf € 120,00 2
Schuifdeurysteem Loftdeur Pijl
€ 139,00 vanaf € 59,00 2
Ensuite Schuifdeursysteem Recht Loftdeur
€ 139,00 vanaf € 160,00 2
Schuifdeurbeslag Type Ruit
€ 139,00 vanaf € 100,00 2
Loftdeur schuifsysteem Type Basic
€ 199,00 vanaf € 100,00 2
Schuifdeurysteem Loftdeur Spaakwiel
€ 399,00 vanaf € 159,00 2
Loftdeur Schuifdeurbeslag - Type Bovenop
€ 139,00 vanaf € 109,00 2
Schuifdeursysteem Plafond Type Pijl
€ 189,00 vanaf € 120,00 2
Schuifdeurysteem Loftdeur ROEST RECHT
€ 399,00 vanaf € 309,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Recht
€ 324,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Bovenop
€ 319,00 vanaf € 249,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Pijl
€ 599,00 vanaf € 319,00 2
Dubbel Schuifdeursysteem Simpel
€ 599,00 vanaf € 319,00 2

Tweede deur pakket
De techniek achter een schuifdeursysteem

Het schuifdeursysteem bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst is dat natuurlijk de stalen rails. Met het railsysteem schuifdeur kan de deur open en dicht schuiven. Op deze schuifdeurrails lopen twee gelagerde, stalen hangers bij de deur. Door aanvoering van kogellagers glijden zij vloeiend over de schuifrails. Aan de onderzijde worden zij bevestigd aan de loftdeur, zodat ze deze in hun beweging meenemen. De stalen deurstoppers worden gemonteerd op de schuifrail en zorgen ervoor dat de deur op tijd stopt, zodat de hangers niet van de rail rijden. Afstandhouders zorgen ervoor dat de rails netjes op dezelfde lengte van de muur blijven hangen en een kleine schuifdeur vloergeleider begeleidt de schuifdeur aan de onderkant. Met de nodige schroeven en pluggen kun je het systeem vervolgens zowel op hout als op beton bevestigen.

 

Wat is het verschil tussen een loftdeur en een schuifdeur?

Een gewone schuifdeur ken je vast: twee deuren die je met behulp van schuifdeurbeslag en rails naar elkaar toe kunt trekken, om zo twee ruimtes van elkaar te scheiden. Hierbij is de rails en ophanging weggewerkt in een strakke behuizing of in de muur zelf. Bij een loftdeur is het schuifdeursysteem juist bewust zichtbaar, om een stoere en opvallende look te creëren. Zo is er een ophangsysteem deur met robuuste hengen, die je kunt monteren langs de bovenkant van de deur. Het geheel krijgt daarmee een landelijk of industrieel karakter. Bij loftdeuren wordt veel gebruik gemaakt van massieve, grove deuren (regelmatig gemaakt van steigerhout), terwijl ‘gewone’ schuifdeuren vaker ruitjes met glas bevatten en iets verfijnder zijn.

 

Schuifdeur of schuifdeursysteem op maat? Geen probleem!

Elke deur of opening is verschillend: dat weten wij als geen ander. Maar ook ieders smaak is anders. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om het loftdeurbeslag van jouw dromen bij elkaar te zoeken. Je kiest zelf welke hangers je wilt gebruiken en welke rails hier het beste bij past. Door de finishes RVS, roest en zwart heb je een ruime keuze uit opties en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Zo kies je een RVS schuifdeursysteem in een strakke ruimte en ga je voor een zwarte loftdeur in een industriële woning. Kies jouw favoriet en geniet optimaal!


Wilt u ook een schuifdeur in de woonkamer of een schuifdeur op maat? Vervang eenvoudig uw gewone deur door een schuifdeur!

Met een schuifdeursysteem haal je een prachtige eyecatcher in huis. Zoek je een schuifdeursysteem dat subtiel opvalt, zonder een wat lompere uitstraling te creëren? Bij dit loftdeursysteem hangen er geen hengen aan de voorzijde van de deur, zodat het geheel minder robuust oogt

 

Aanbevelingen:

Het Softclose systeem is de ideale accessoire, hiermee zal de deur de laatste tien centimeter afgeremd worden. Dit door een onopvallende automatische sluiter te monteren aan de schuifdeurrails. Het afstellen gebeurt middels een klein blokje aan de bovenzijde van de deur!